17 ARALIK ETKİNLİK YARIŞMA PROGRAMI VE ÖNERİLER

09.12.2016
 
Dğerli arkadaşlar, etkinliğimiz 17 ARALIK 2016  da öğlene doğru  başlayacaktır.  Öğretmen evi ve program salonu iki gün boyunca bize tahsis edilmiştir. Arkadaşlarımız saat 8 veya 9 dan itibaren ( Hatay) Dörtyol Öğretmenevine gelmeye başlayabilirler. Saat 9dan itibaren sizleri karşılamak için orada olacağım. 
 
Öğlen yemeğinden sonra    etinlik salonunda toplanmaya başlayacağız.  Tanışma ve sohbet sürecinden sonra   saz  ve ud çalan arkadaşlarımız  sizlere bir dinleti sunacak, daha sonra dileyen arkadaşlarımız şiirlerini okuyabilecektir. Saat 17 den itibaren salona halk da  gelmeye başlayacak arkadaşlarımız yanlarında  getirecekleri kitap ve dergilerini  bir köşede sergileyebilecektir. 
Saat 19  civarında bitecek olan konferanstan sonra ödül töreni yapılacak,  yarışmada derceye giren arkadaşlarımızın ödülleri dağıtılacaktır.  Ödül sonrasında dileyen arkadaşlarımız  odalarına çekilecek dileyen arkadaşlarımız konferans salonunu kullanmaya devam edecektir. ( Not: Otel ve program salonu aynı müştemilat içindedir. ) 
 
18 Aralık Pazar günü  Hatay Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak Hatay il merkezine gidilecek  kahvaltı  sürpriz ve güzel bir mekanda yapılacaktır.  Dörtyol ile Hatay il merkezi arası yaklaşık bir bucuk saat süreceğinden öğretmen evinden  hareket saatimiz en geç 7. 30 olacaktır. 
 
Hatay'da yapılan kısa bir geziden sonra İskenderun içinde  bir tur atılcak ve kafilemiz saat 17 de Payas Sokullu Külliyesinde olacak , külliye gezisinden sonra Külliye içiersindeki muhteşem ve nostaljik bir mekanda Payas Belediyesinin küçük ikramları ile   2 saat sürecek  bir  dinlenme molası verilecektir.  Saat 19 dan itibaren  kafilemiz  tekrar  Dörtyol Öğretmenevine dönecek  isteyen arkadaşlarımız Lokalde  muhabbete devam edebilecek dileyen arkadaşlarımız odalarına çekilecektir. 
 
Misafirlerimiz 19 Aralık  saat 12 ye kadar otelde kalabileceklerdir. 
 
 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Hüsnü Özdilek

Hüsnü Özdilek

8 years ago

Size basarilar diliyorum hocam. Insallah bir gün ben de o ortami sizlerle paylasirim. Selamlarimla.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Her yıl mutlaka böyle bir etkinliğimiz olsun istiyoruz. Yaz aylarının birinde de iki üç günlük bir kültür gezisi yapmayı tasarlıyoruz. Onlara beklerim Hüsnü Bey