Aşırı Dinci Siyasi Bölücü Paylaşım Yapanlara İhtar!

12.01.2022

Sitemiz, hiç bir  parti, tarikat, şeyh, lider,  dernek kurum, kuruluş veya şahsın uşağı veya yayın organı değildir. Hiç bir resmi, özel kişi, kurum ve kuruluşun da beslemesi olmamıştır.

 

Kimse sitemizi kendi cemaati, siyasi, ideolojik çiftliği veya yayın organı olarak kullanamaz.

İşimiz sadece halka en nitelikli  sanat, edebiyat ve kültürel kaynak bilgilerini sunmak,  bunu layıkıyla yapan sanatçılara ücretsiz paylaşım imkanı sağlamaktır. Bu tip paylaşımların maliyetini de  şahsi bütçemizden fedakarlık yaparak  karşılıyor, tüm bunları da vatan ve kültür sevgimizin gereği ile yapıyoruz. 

Bu nedenle hiç kimsenin sitemizi kendi siyasi, dini,  bölücü vb görüşünün yayın alanı  olarak görmeye hakkı yoktur. Çorbada tuz tanesi bile olmadan sitemizi keyfiyetinin çiftliği olarak gören bu tip kişilere tavsiyemiz bu  paylaşımlarını  bunlara izin veren yerlerde yapmalarıdır. 

Sitemizde bir kaç üyemizin hoş görümüzü  sürekli olarak kötüye kullandığını, tarikat, şeyh, parti lideri fotoğrafları vb paylaştığına şahit oluyoruz. Bu üyeler bu paylaşımlarında ısrar ederlerse üyelikleri ve tüm paylaşımları silinecektir.

Kendimizce ulvi ve çok değerli gördüğümüz bunca uğraşımız için ayırdığımız enerjimizi lütfen siyaset, parti tarikat veya uçuk kaçık, amaçlarınız için harcatmayın. 

 

 

 

 

0

0

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar