Dörtyol Buluşması

26.12.2016
Edebiyat ve Sanat Akademisi’nin sevgili yöneticileri ve Şehamettin Kuzucular Hoca’ma en derin sevgi, saygı ve minnet duygularımla teşekkür ediyorum. 1991 yılından bu yana bir araya gelemeyen Nurcan, Aytül ve Zeynep üçlüsünü bir araya getirdiniz. Araya uzayan kilometreler girse de, gönül bağı ile bağlı kalmamıza rağmen, aynı ortamda bulunamamak özlem vericiydi.
Sitede takip etmemize ve hayranlık duymamızın yanı sıra  yüzyüze karşılaşmadığımız üstatlar ve sayın hocalarımla tanışmanın değerini ölçmek mümkün değildir. Onlarla aynı ortamda bulunmak, şiirlerini bizzat kendi seslerinden duymak müthiş bir duyguydu. Bir de beni de muhatap alarak yarışmaya katıdığım şiirir dinlemeleri gurur vericiydi.. 
Organizasyonun aksamadan devam etmesi için Şehamettin Kuzucular hocamın çabası muhteşemdi. Hem de ailecek… Sayın Yusuf Bilge Hocam ile, Köksal Cengiz Hocam ile, Mustafa Berçim Hocam ve eşi Ayşe Hanım ile tanışmak, Deli Bal Celil Çınkır ve oğlu yetenekli genç şairimiz ile   tanışmak ve Tayyip Atmaca Hocam, Ozan Mizani, Şahin Öğretmenimle karşılaşmak….sebep olanlardan Allah razı olsun....selamlar…saygılar…
aytulkaplan_01@hotmail.com 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Maksud - Maksude

Maksud - Maksude

8 years ago

Dörtyol hayatımızda pek çok güzelliğe kapı açtı. Bize aralanan bu kapıdan yüzümüze akseden güneş; yüreğimizi, kara kışta ısıttıp yaz sıcaklarında serinlettikçe, gözümüz gönlümüz açılacak. Ömrümüz vefa ederse Visali aşk tekerrür edecek değil mi arkadaşım.

Aytül Kaplan

Aytül Kaplan

8 years ago

@aytulkaplan934 | İnşaallah...

Şahin Mutlu

Şahin Mutlu

8 years ago

Saygıdeğer Aytül Kardeşim, bu güzel yazınızı kaydettim. İnşâallah hazırlamakta olduğum albüm/dosya içerisinde yer alacak ve mail adresinize ulaştırılacaktır. Gönül arzu ediyor ki, o güne ait tarihe kayıt düşecek güzel yazılar hafta sonuna kadar bana ulaşsın. Selam ve duâ ile hoşça bakın zâtınıza...