ESA DER RESMEN KURULDU

26.05.2017
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Otomatik alternatif metin yok.
Otomatik alternatif metin yok.
 
 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Ulvi Yürük

Ulvi Yürük

7 years ago

ESA DER Derneğimiz nihayet kuruldu. Edebiyat ve Sanat Akademisi camiasıyla beraber ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Başta Şahamettin bey olmak üzere, emeği geçen kurucu üye arkadaşlarla beraber tüm üye arkadaşlara teşekkür ediyorum. Selam ve saygılarımla.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

7 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Çok teşekkürler Ulvi Bey, Hemen bir kaç ay içinde Genel Kurulu toplayıp, yönetim ve denetim kurulunu , proje ekibini vb oluşturalım isterseniz. Zaman kaybı, ömür kaybı

Ulvi Yürük

Ulvi Yürük

7 years ago

@ulviyuruk466 | İnşallah Şahamettin bey. Üzerimize düşen her türlü göreve hazırız. Selam ve saygılarımla.

Esa

Esa

7 years ago

@esaesa446 | Esas olan camia olarak esamesi okunan bir güç haline gelip, onun bunun yardakçısı olmaya tenezzül etmeden sanat icra eden kişilerin de söz sahibi olmasına olanak verebilmektir Halil Bey. Eminin ki birileri bunu başaramadan bu ülkede bağımsız düşünen davranan gerçek sanatçı ve şair ve yazar yetişmeyecek. Medeniyeti meydana getiren iki kanattan ilki sanat diğeri bilim ise ülkemiz bunu başarmadan uçuşa geçemez. Bu nedenle bir şekilde bunu başarmak zorundayız. O yüzden dernek başkanlığını ve yönetim kurulunu kim daha iyi yapacaksa onu seçelim. İbrahim Sağır ağabey ve sizlere çok iş düşüyor. Bu işi yürütecek en uygun kişileri belirleyip teklif edelim lütfen .

Esa

Esa

7 years ago

@esaesa446 | Kısaca kişiler araç maksatlar ise amaçtır. Amaç , araçtan mühim olduğuna göre amacı olanlar en iyi şöförlerin idaresine razı olmaya mecburdur. Maksat amaçsa en uygun şöför, kılavuz, plancı, taktikçi ve uygulayıcıları bulmaya bizler mecburuz.

İbrahim Sağır

İbrahim Sağır

7 years ago

Sevgili dost Şahamettin Kuzucular " EDEBİ YAT VE SANAT AKADEMİSİ DERNEĞİ" kuruluşunu hayırlara vesile olması ve Türk edebiyatına çok değerli katkılar sunması dileklerimle tebrik ederim. Başarılarınızı başarılarımız kabul edeceğimizi ve bu cihetle elimizden ne gelirse yardım ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilesiniz. Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

7 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Sizler gibi değerli ve gerçek şairler ile dostların desteğini hissetmek ayrı bir şevk ve cesaret veriyor. Ülke ve arkadaşlar adına başarmaya azmettiğimiz her şey esasında sizler gibi değerli kalemlerin desteği ile olabilecek şeyler. Yapılması gereken sitenin ve derneğin güçlü bir potansiyeli olduğunu muhataplarımıza belli edebilmektir. Bunun için de tüm dostlarımızın , gücüne nefesine ve gölgesine ihtiyacımız var. Teşekkürler üstadım .