ESA E- DERGİ I .SAYISI İLE YORUM ÖNERİ VE TALEPLERİNİZ

11.04.2017

 
 
 
 
Değerli ESA Ailesine
 
Edebiyat ve Sanat Akademisi Türk edebiyatı, sanatı ve kültürüne yaptığı katkılara ESA E- Dergi’yi de yayınlamaya başlayarak yenisini eklemiştir.
 
Sonraki sayılarda da sitemizdeki seçkin yazı ve şiirleriniz ile E- Dergi için yollanan akademik makaleler, öykü, yazı ve şiirlerden vb seçilmiş olanlar yayınlanacaktır.
 
ESA – E Dergi’yi hakemli bir dergi haline getirmeyi de tasarlıyoruz. Hakemli Dergiyi çıkarabilmemiz için destek sağlayacakların ESA E- DERGİ yayın kurulu ile temasa geçmelerini özellikle rica ediyoruz.
 
Matbu basılacak şekilde hazırlanan ESA E- Dergi maliyetine yakın küçük bir ücret karşılığında talep edildiği miktarda basılabilecektir.  Matbu E- Dergi isteyenler aşağıya MATBU E- DERGİ İSTİYORUM diye yazmalarını rica ediyoruz. Matbu ESA – DERGİ nin her sayısı tahminen 5 ila on tl arasında olabilecektir.
 
E- Derginin İkinci sayısının teması toplu mail ile ve buradan da duyurulacaktır. Duyurudan sonra II. Sayı için yazılarınızı aşağıdaki e posta adreslerine gönderebilirsiniz
 
E – Dergi’nin I. Sayısında yazıları yer alan arkadaşların görüş, öneri veya eleştirilerini,  burada paylaşmalarına çok önem veriyoruz.  Çünkü öneri, tespit ve tenkitlerinizle daha nitelikli bir dergi çıkarmak azmindeyiz.  
E- Dergi’nin başarısı sadece bizim değil dergide yazıları çıkan ve çıkacak olanların destek, tanıtım ve duyuruları ile mesafe kat edebilir.  
 
El, eli yur;  el de döner yüzü yur” atasözünden hareketle E- Derginin tanınması ve itibar kazanması hususunda gerekli desteklerinizi bekliyor ve rica ediyoruz.
 
E- DERGİ YAYIN KURULU
 
HALİT YILDIRIM
AYTÜL KAPLAN 
ERDEM KONUR
SEVİM KINALI 
Şahamettin Kuzucular
 
E DERGİ İLETİŞİM :
 
 
 
ESA  E- DERGİ I. SAYIYI OKUMAK için aşağıdaki  LİNKİ TIKLAYIN
 
 
 
 
 
 

11

5

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

ESA E- DERGİ nin ülke çapında itibarlı ve hakemli bir dergi olabilmesi için ESA nın üst ve orta düzeyde şair yazar kadrosu , e derginin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde teknik desteği, yeterli gelebilecek kadar maddi imkanları ile günde 13. 000 farklı IP ( Bilgisayar seri no su) ile giriş yapan okur sayısı bulunmaktadır. Bu okur sayısının yüzde doksanı ise Lisans üstü okurlardır. Bu nedenle ESA - E- DERGİnin tanınması, duyurulması için her türlü imkana sahiptir ve ESA bu imkanları dahilinde E DERGİSİNE her türlü desteği ve imkanı sağlamaktadır ve sağlayacaktır . Hatta , E- DERGİ için ESAya organik ve teknik olarak da bağlı bir WEB SİTESİ de monte etmeyi düşünmekteyiz. ESA E- DERGİSİnin ULUSAL HAKEMLİ dergi olması için gerekenleri de yapmayı amaçladık. ESA - E - DERGİ nin sahiplerinin ve yayın kurulunun maddi kazanç beklentisi olmadığından , talep edildiği kadar matbu olarak basılacak, yaptığımız küçük meblağdaki masrafları da zarar olarak kabul etmeyeceğimizden - E- DERGİMİZİN ömrü uzun olacaktır. Çünkü ESA E- DERGİ- tıpkı sitemiz ESA gibi hiç kimseden hiç bir şey beklemeden , çok az yerde bulunan ve en kaliteli edebiyat ve sanat bilgilerini bedava ve isteyen herkesle paylaşmaya devam edecek olan bir gönül projesidir.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

ESA - E - DERGi nin her sayısının her matbu kopyasından 5 ( BEŞ) adet İSTİYORUM.

Aytül Kaplan

Aytül Kaplan

8 years ago

ESA E-DERGİ nın ilk sayısından en az 10 (ON) adet istiyorum..Diğer sayılarda bu artabilir..

Seferi (Nurcan Bedir Ören)

Seferi (Nurcan Bedir Ören)

8 years ago

Basarilarin artarak devamini dilerim. Yurt disina gönderme durumunuz var midir... Neyse bana ayirirsiniz, Türkiye`ye geldikce alirim. Dergiyle ilgili görüs ve yorumlarimi belki elestirilerimi nereye yazabilirim?

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Bu sayfaya yazın Nurcan hanım, matbu hali elbet size de ulaşır.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Önerileriniz için teşekkürler Yunus Bey . Görsellerin eklenmesi matbu olacağı zaman ekstra sorunlar çıkarıyor. Üyelerin oylamasına sunulması teorik olarak güzel gözükse de zaman kaybı yaratır ama Yine de düşünelim. Bir kişinin bir yazısı veya şiirine yer vermek bizim de kararımız. Yazıların 4 sayfadan uzun olmamasına dikkat edilmemiş ise dikkat edilmesini de önerelim.

Sevim Kınalı

Sevim Kınalı

8 years ago

Dergimizi tanıtmak ve edebiyatseverleri bilgilendirmek için (okulumuzdaki öğretmenlere ve öğrencilerimize hediye etmek üzere) on adet istiyorum. Dergimizin güzel değerlendirmelerle karşılanması dileğiyle. ESA ailesine ve edebiyat-sanat dünyasına hayırlı olsun.

Sevim Kınalı

Sevim Kınalı

8 years ago

Dergimizle ilgili hem olumlu hem de doğru tespit ve eleştiriler konusunda ESA ailesi adına teşekkür ediyorum. Eleştiriler doğrultusunda dergimizin bundan sonraki sayılarını elbette daha az hatayla yayımlarız. Yeterki objektif eleştiriler yapılsın. Eleştiriler bizi geliştirecektir. Aynı yazarın iki yazısına yer verilmesi eleştirisini haklı buluyorum. Saygılar.

Mehmet Aluç

Mehmet Aluç

8 years ago

İlk dergimiz çıkmış ellerinize gönlünüze sağlık,harika bir dergi içeriği mükemmel olmuş. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim...

Erdem Konur

Erdem Konur

8 years ago

Türk diline,Türk edebiyatına,Türk kültürüne ve sanatına çok şeyler katacağını umuyoruz.Oldukça başarılı bir sayı oldu.Yazı gönderen tüm arkadaşlarımızın emeğine,kalemine sağlık.

Ecir  Demirkıran

Ecir Demirkıran

7 years ago

Şahamettin hocam hayırlı uğurlu olsun uzun soluklu ve Türk edebiyatına uzun yıllar hizmet edecek dergimizde birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin verileceği umuduyla beni de dergisiz bırakmayın selamlar