ESA E DERGİ SAYILARINI OKUYUN

14.05.2017

 
 
Değerli arkadaşlar
 
ESA E Derginin 2. sayısı Batman Etkinliğimiz için Özel Sayı olarak çıkarılacaktır. Bu konuda yazı yazan veya yazmak isteyen arkadaşlarımız [email protected] adresine gönderebilir veya siteye ekleyebilirsiniz. Dergimizde  etkinlikle alakalı resimler de bulunacaktır. 
 
 Bu Özel Sayımızda etkinliğe katılan arkadaşlarımızın izlenim yazıları, şiirleri, Batman, Hasankeyf, Mardin, Malabadi, Midyat, Siirt ve Tillo ile ilgili yazılar da yer alacaktır.
 
"Bu konuda yazılmış, yazı, şiir, inceleme, anı ve gezi yazılarınızı [email protected] adresine gönderebilir veya siteye ekleyebilirsiniz.  Batman Özel sayısı için yazı gönderme süresi 30 Mayıs’ta sona erecektir.
 
Dergimizde  etkinlikle alakalı resimler de bulunacaktır. Batman Özel Sayımız da matbu olarak basılacak şekilde hazırlanacak – Batman Valiliği ve İl kültür Müdürlüğü tarafından da – büyük bir ihtimalle- basılacaktır.
 
Batman Valiliği  “ Kardeşlik Konulu Şiir yarışmasına gönderilen şiirlerin basılması için Batman İl Kültür Müdürlüğüne bir talimat vermiştir. Bu kitap en az iki bin civarında basılacak, yakın il ve ilçelerdeki okullara vb dağıtılacaktır. Kitaba alınacak şiirler Esa Etkinlik Komitesi tarafından seçilecek içerisinde 72 adet seçilmiş şiir bulunacak, seçilmiş şiirler sitemizin Forum bölümünden ilan edilecektir.
 
ESA E- DERGİ HAZİRAN SAYISI İÇİN BİR KAÇ GÜN İÇİN SİZLERE YENİ BİR DUYURU YAPILACAK bu duyuruda ESA E- DERGİ Haziran sayısının teması bildirilecektir.  "
 
 
E- DERGİ YAYIN KURULU
 
HALİT YILDIRIM ( Esa E- Dergi Yayın Yönetmeni ) 
AYTÜL KAPLAN  ( ESA - Tarih ve  Güzel Sanatlar Editörü ) 
ERDEM KONUR   ( ESA - Eski Türk Dilleri Editörü 
SEVİM KINALI      ( ESA- Editör ) 
Şahamettin Kuzucular ( ESA Genel Kordinatörü ve Sahibi) 
 
E DERGİ İLETİŞİM :
 
 
 
ESA  E- DERGİ SAYILARINI  OKUMAK için aşağıdaki  LİNKLERİ TIKLAYIN
 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Esa

Esa

7 years ago

Bu özel sayıda ESA nın düzenlediği Batman etkinliği ile ilgili yazılar ile Kardeşlik konulu şiir yarışmasına gönderilen ve finale kalan 60 civarındaki şiir yer almaktadır. Batman Özel Sayımız da yer alan Batman ve kardeşlik konulu şiirlerin büyük kısmı Batman Valiliği tarafından bastırılacak olan kitapta yer alacaktır.

Mehmet Aluç

Mehmet Aluç

7 years ago

2. Sayımız çok hoş ve enfes olmuş,Batmanın tarihi onunla bütünleşen siz kardeşlerimiz şairlerimiz ve o güzel şiirlerle enfes olmuş,ellerinize gönlünüze sağlık kardeşlerim.selam ve dua ile.

Halit Yıldırım

Halit Yıldırım

7 years ago

@halityildirim980 | Teşekkürler üstadım

Esa

Esa

7 years ago

Değerli arkadaşlar, E- Dergi için yapacağınız tenkitler, tavsiyeler ve önerileriniz bize rehber olacaktır. Özellikle dergi de yazısı veya şiiri yayınlanan arkadaşlarımızın sosyal ağlarda yazı ve şiirlerini paylaşmalarını ve dergimizin tanıtımına ve marka haline gelmesi için yardımcı olmalarını rica ediyoruz.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

7 years ago

Değerli arkadaşlar ESA E DERGİ NİN 4. SAYISI HAİKAYE DOSYASI olacaktır. 4. Sayımıza yazı göndermek isteyenlerin MEVSİM SAYILARI KONU VE ALT BAŞLIKLARINI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMALARI GEREKMEKTEDİR.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

7 years ago

Esa- e Dergi Hikaye dosyası çok yakında yayında. Edebiyat tarihimizde Hikaye tarzları , hikayecilik , hikaye yazım tekniği, Hikaye inceleme vb konularında hazırlanmış en iyi kaynak olmaya da aday olan bu sayımızda Türk ve Dünya hikayeciliği ile ilgi pek çok şey bulacaksınız.