ESA TEAM A.Ş İŞBİRLİĞİ VE ESA'DAN TALEPLERİNİZ

29.06.2021

 

       

https://veriteknolojileri.com/default.aspx 

 

Değerli Üyelerimiz ve okurlarımız!  Sitemiz, global yazılım şirketleri ile çözüm ortağı , ülkemizde ise bir çok ciddi kuruma yazılım, geliştirme, çözüm ve hosting hizmeti veren TEAM VERİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş ile iş birliği içine girmiştir. Bu çözüm ortaklığının uzun soluklu olacağını, Esa'nın teknik olarak da hak ettiği noktaya gelebileceğini, kronik sorunlarından da kurtulacağını umut ediyoruz. 

Bu işbirliği akademisyenlere de özel paylaşım ortamı sağlamayı, site trafiğinin yüzde 95'ini oluşturan sessiz okur kitlesinin kısmen de olsa sitede görünür hale getirmeyi de amaçlamıştır. İşbirliği kapsamında Kitaplık, Haberler, Sanat Galerisi, uzun zamandır atıl bırakmak zorunda kaldığımız Esa E Dergi gibi alanlarımızın kullanışlı ve aktif hale geleceğini de umuyoruz. 

Muhtemelen Esa'da  Google reklamları da kalkmış olacak, sitemiz bazı Yayıncı, Kitap Dağıtımcı, Kırtasiyeci ile partnerlik de yaparak bu tip bazı ürünlerin sitemizde satışına izin de verecektir. Lakin  asıl amaçlarımız ve hedeflerimizden asla uzaklaşmamak azmindeyiz. 

Bir kaç yıldır şiir  yazı vb paylaşan üyelerimize yeteri kadar  destek ve önem veremediğimizin de farkındayız. Sitenin teknik sorunlarını gidermek, gelişmesini sağlamak, kaynak bilgi yazılarımızı düzenlemek, güncellemek ve içerik eklemeyi sürdürmek nedenleriyle sizi baş başa bıraktık. Paylaşımcı üyelerimizin yalnız kaldığını, sitede çok az yorum, beğeni ve tenkit olduğunu, site arkadaşlığının ve iletişiminin de tesis edilemediğini biliyoruz. Bundan sonraki süreçte sitemizdeki şairler, yazarlar, sanatçılar arasında dostluk bağlarını tesis etmeye, iletişimlerini arttırmaya, yorum, beğeni, puan ver uygulamalarını çalıştırmaya odaklanabileceğimizi de umut ediyoruz.

Paylaşımcı aktiviteleri olan yorum,  beğeni, puan ver, tenkit  hususlarında istenilen düzeye gelebilmek için kadim ve sadık üyelerimize pek yakın zamanda çok iş düşecektir. Umuyoruz ki bir iki ay içinde sitemizde gözle görülür birçok iyileştirmeler ortaya çıkmış olacak, yitirdiğimiz isteklendirme ile şevki de yeniden kazanacağız. Bu yönde harekete geçme zamanı gelince toplu mail atarak kadim üyelerimizin harekete geçmeleri için ricada bulunacağız.

Ülkenin en değerli Edebiyat ve Sanat bilgileri sitesi olmayı hedefleyen Esa, bu yönde büyük ölçüde hedefine ulaşmıştır.  Ancak Esa;  ülkedeki şair, yazar, sanatçı ve akademisyenlerin paylaşım, iletişim, haberleşme, ilan, duyuru ve tanışma ortamı olma hedefine henüz ulaşamamıştır. Oysaki  ülkemizde teorik, trafik ve içerik olarak bizden daha müsait başka platform da yoktur. 

Değerli üyelerimiz ve okurlarımız yukarıdaki  amaçlara dair görüş ve önerilerinizi sayfanın altına yorum olarak  eklemenizi rica ediyoruz. Görüşleriniz tarafımızdan dikkate alınacak, mantıklı  ve yapılabilir talepleriniz  üzerinde düşünülecek, Esa ve profesyonel  teknik destek gücü  olan Team Veri Teknolojileri A.Ş.  olumlu taleplerinizi yanıtsız bırakmayacaktır.

2

1

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Esa

Esa

3 years ago

Üyelerimiz bu konu ile ilgili veya ilgisiz tüm taleplerini , önerilerini, eleştirilerini buradan bize iletebilirler. Hepinize tek tek cevap verilecektir.

Esa

Esa

3 years ago

Konu ile ilgili veya ilgisiz sitede olmasını istediğiniz eklentileri ve talepleri buradan bize iletebilirsiniz.