Esas Der'in Kongresi Yapıldı.

02.10.2017
 
Edebiyat Sanat Akademisi camiası tarafından  kurulan ve kısa Adı Esas Der  Olan  Edebiyat Sanat ve Sanatçlar derneğinin Kongresi  Hatay - Dörtyol Ticaret odasının VIP salonunda yapıldı. Ülkenin çeşitli yerlerinden  gelen üyelerimiz ile yapılan iştişareler sonucu sunulunan liste oy birliği ile kabul edildi. 
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar  
 
Otomatik alternatif metin yok.
 
Edebiyat Sanat Akademisi camiası tarafından kurulan ve kısa Adı Esas Der Olan Edebiyat Sanat ve Sanatçılar derneğinin Kongresi Hatay - Dörtyol Ticaret odasının VIP salonunda yapıldı. Ülkenin çeşitli yerlerinden gelen çeşitli illerin değerli şair ve yazarlarımıza sunulan liste oy birliği ile kabul edildi. Yönetime seçilen Şahamettin Kuzucular Halil Gürkan ( Eşkişehir) Ecir Demirkıran ( Batman) , Ozan Mizani Taner Karataş, Nurcan Ören ( İsviçre) Mehmet Demirel ( Hatay) ve Şahin Teberik'i gönülden kutluyorum.
 
ESAS DER YÖNETİM KURULU 
 
Şahamettin Kuzucular 
Ecir Demirkıran ( Batman) , 
Nurcan Ören ( İsviçre) 
Halil Gürkan ( Eşkişehir) 
Mehmet Demirel ( Hatay)  
Ozan Mizani Taner Karataş, 
Şahin Teberik
 
 
 
YÖNETİM KURULU YEDEK 
 
Ersin Gündoğdu   
Sait Akdağ   
Ulvi Yürük       
Mansur Ekmekçi               
Necla Karataş
Salih Özel     
AYDIN ÇETİNKAYA       
 
DENETLEME KURULU ASİL
 
İbrahim Sağır
Yusuf Büyükboyacı
Mahir Başpınar
 
DENETLEME KURULU YEDEK
Necibe Çetinkaya
Cevat Bilgilioğlu
Mehmet Aluç
 
        
     
 
                                                                                                  
 
 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

7 years ago

Değerli Arkadaşlar , kongre öncesi sunulacak listede bazı küçük değişimler olmuş, kongreden çıkan liste ise Mehmet Demirel'e teslim edildiği için genel kurulda yapılan oylamada kabul edilen liste , tasarı liste arasında bazı değişiklikler olmuştu. Yukarıdaki liste Kongrede seçilen ve kabul edilen listedir. Şahsıma ait bu hata için herkesten özür dilerim. Yukarıda sunulan liste kongrede kabul edilen listedir. Hatalarımı fark ettiren Ulvi Bey'e tekrar teşekkür ediyorum.

Ulvi Yürük

Ulvi Yürük

7 years ago

@ulviyuruk466 | Estağfurullah Şahamettin bey. Önemli olan hatanın düzeltilmesi. İlk genel kurulumuzu: değerli dernek üyesi arkadaşların yoğun katılımıyla, dostluk ve kardeşlik ruhu ile gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonraki süreçte ise yeni projeleri hayata geçirerek ve çok çalışarak farkındalık yaratacağımıza inanıyorum. Size ve tüm ESAS DER camiasına selam ve saygılarımı sunuyorum.