ESASHOP’ta Kendi Kitabını Kendin Sat

15.02.2022

 

 

ESASHOP’ta Kendi Kitabını Kendin Sat

 

Kıymetli Üyelerimiz

 

Edebiyat ve Sanat kaynak bilgi yazılarıyla Google de mühim bir yerde olan Esa, üyelerine kendi kitaplarını pazarlama olanağı sağlamaya başlamıştır.

 

Yüzbinlerce kitabın satış noktası haline gelen ESA’ nın üyeleri kendi kitaplarını ESASHOP’ta satabilecek bu hizmetten de ücretsiz faydalanacak, satış gerçekleşirse satılan kitap başına sadece 1 ya da 2 Tl komisyon ödeyecektir.

 

Esa üyelerinin satılık kitapları ESASHOP’ta en görünür yerlerde olacaktır. ESASHOP’ta kitaplarınızı satmak için ISBN nosunu, stokta kaç tane olduğunu, kitabın satış fiyatını, kitap hakkında bilgileri, kitabın ön ve arka kapak resimlerini  info@edebiyatvesanatakademisi.com adresine mail olarak atınız.

 

Not: Satış gerçekleşince kargo ile alıcıya iletmek üyenin sorumluluğu altında olacaktır.

 

Esa’ya Akademik veya diğer üyelikler ücretsizdir. Her üyemiz örneği hiç olmayan, benzeri az olan veya benzerlerinin en iyisi kaynak yazılarını bedava okuyabilmektedir.  Üyelerimiz EsaShop’tan aldıkları her kitabı diğer yerlerdeki satış fiyatlarından yüzde on civarında daha ucuza alacaktır. EsaShop’ta kitap satan  ( dağıtımcı, yayınevi ve üye satıcı herkes )  ESA ÜYELERİNE KİTABIN TOPTANCI SATIŞ FİYATINDAN YÜZDE ON İNDİRİM YAPMAK ŞARTINI KABUL ETMİŞ DEMEKTİR.  ”

 

BU KÜLTÜRE HİZMET ETMEK HERKESE GÜZEL GELECEK!

 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar