ETKİNİK ADINA DÖRTYOL HATAY VE PAYAS BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

20.12.2016
 
sokullu külliyesi payas ile ilgili görsel sonucu
 
Düzenlediğimiz ilk şiir yarışmasını ve  iki gün süren etkinliği tamamladık.  Kontenjan sayımız  sayısı kadar  gelebilen  gönül dostlarıyla kırk yıllık kadim dost gibi kucaklaşıp Selamlaştık. Üç farklı il  , ilçe ve  partinin ( MHP - AKP  ve CHP)  belediyeleri ile başkanlarının  ikramları zerafetleri ve  onurlandırmaları ile taltif edildik. Belki de bu açıdan bir ilki de biz başardık.  Şiir ile sanat ile üç kutbun buzunu geçtik. 
 
 
Bu nedenle başta Dörtyol Belediyesine ve başkanı Yaşar Toksoy'a, Antakya Büyük Şehir Belediyesi ve başkanı Doç Dr. Lütfi Savaş'a  bize külliyeyi Tahsis eden Payas Belediyesi  Başkanı Bekir Altan'a ve  Sokullu Külliyesi İdare amiri sayın Tuğba Hanım'a etkinliğe katılan  ESA camiası adına en kalbi muhabbetlerle teşekkür ediyoruz. 
 
 
Çok kıt imkanlarına rağmen  etknliğin  sponsorluğunu  üzerine, belediyenin tüm imkanlarını  ve elemanlarını bizler için seferber eden   bir belediye başkanı olmaktan öte  çok değerli bir gönül adamı olan   kadife kılıf iiçinde  görünmez demir yumruklu,  Türkmen  babası kır saçlı ,  Yunus dervişan gönüllü , çok renkli ipek  yürekli,  Yaşar Toksoy'u gönülden kutluyoruz. 
 
 
Böylesi bir etkinliği  Hatay'da da yapmamız için bizlere görev veren güleç yüzlü, Yayladağında yetişen kır çiçeği kadar doğal , Tıp Doçenti olacak kadar mürekkep yalamış, iki zıt partiden belediye başkanı seçilmeyi  başaracak kadar siyasetinde doçentliğine ulaşmış Lütfü Savaş'a da kalbi muhabbetlerimizi işte orada etmiştik buradan da yazıyoruz. 
 
 
Payas tarihinin en  seçkin siması ,  Osmanlı  beylerinin bildiğim en  görkemli kişiliği olan Küçükali Oğlu Halil Bey'in torunu Payas Belediye başkanı Bekr Altan'a  teşekkürler göndermiştik. Buradan da ediyoruz. 
 
 
 
 
 
 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar