İKİ DEVLET TEK MİLLET ETKİNLİĞİNE DAVET

30.10.2021

 

Sitemizde düzenlenen İki Devlet Tek Millet Konulu şiir yarışımasının da bir parçası olan etkinliğimiz 5-6-7 Kasım Tarihlerinde Sivas'ta yapılacaktır.  Organizasyon Azerbaycan Milli İlimler Akademisi, Folklor Enstitiüsü ile Edebiyat Ve SDanat Akademiis com ve Esas Der tarafından tertip edilmiştir. 

 

Bu etkinliğe Esa'nın Gold ve Normal üyeleri de davetlidir. 

Etkinliğe Azerbaycan'dan 15, Türkiye ve Sivas' dışından 5, Sivas Cumhuriyet Üniversitesindeki Edebiyat, Halk Bilim , Tarih   ve diğer bölümlerden pek çok akademisyen de dahil olcaktır. 

 

Etkinlikte  Azerbaycan ve Türkiye'den gelen akademisyenler,  halk ozanları, şairler , yazarlar , folklorcuların icraları  Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsünde Üniversite öğrencisi ve hocalarına  ve Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde ise halka yhönelik olarak yapılacaktır. 

 

Etkinliğe katılacak olan şairler, yazarlar, aşıklar ve sanat insanlarının kaynaşmasını da amaçlayan program yurt ve il içinden gelenler için 5 ve 6 kasım tarihlşeri arasındadır.  

Sizler de etkinliğe katılabilir,  geniş  halk kitlesine sesnizi duyurabilir, yurt dışı, yurt içi ve il içinden gelen akademisyen, şair , yazar ve ozanlarla tanışablilesiniz 

 

Etkinliğe gelmek isteyen yazar ve şairler için  Sivas'ta  3. Yıldızlı bir otel ayarlanmıştır. Ücreti kahvaltı dahil 80 tl dir. Etkinliğe tarafımızdan akbul edilenler Sivas Belediyesi'nin sağladığı yemek , ikram , turistik yerkere gezi gibi bazı hizmetlerden de faydalanabilecektir. 

 

Gelmek isteyenler bana baş vurabilir. 

 

Şahamettin kuzucular : Teleon : 0530 324 11 85

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar