ŞEHİT YAKINLARINA

16.12.2016
         Bütün Şehitlerimizin Çok Kıymetli Sevenlerine,
 
         Öncelikle, sizlerin ve milletimizin başı sağ olsun! Bütün şehitlerimizin mekanları cennet olsun. İnanıyoruz ki öyledir de. Yüreğiniz yangın yeri hissedebiliyoruz. İçtiğiniz su, yediğiniz bir lokma ekmek boğazınızdan çok zor geçiyordur. Hayatınız bambaşka bir akış kazandı. Ya da zaman akmıyordur sizin için. Zaman, mekan bütün kavramlar, anlamını yitirmiştir o büyük acıyı yaşadığınız andan itibaren. Sadece yüreğinizdeki büyük yangının acısını hissediyorsunuzdur.  Bizler de acınızı paylaşıyoruz. 
         Yitip giden canlar, kiminizin evladı, kiminizin eşi, anası, babası, kardeşi, torunu, arkadaşı...Milletimizin de değerli evlatları, anaları, babaları...  Evet, yanınızda olamıyoruz. Ama inanın bizim de yüreğimizde fırtınalar koptu. Sanmayın ki hayat koşuşturmasından sizleri unutuyoruz. Aklımızın ve yüreğimizin bir köşesinde hep varsınız. Şehitlerimize dualarımızı, Yasin-i Şerif, Tebareke ve Amme  surelerini tüm içtenliğimizle hediye ediyoruz. Sizlerin de sabrınızın ve metanetinizin artması için dualar ediyoruz. Muhakkak ki kabullenmek zordur bu büyük acıyı. Ama gururunuz acınızdan büyük olsun Evet haince, zalimce pusu kuruldu bu vatanın evlatlarına. Evet, savunmasızdılar. Terör onları acımasızca elimizden aldı. Sevdikleriniz ansızın ve birer birer kayıp gittiler elinizden Çok acı! O kadar acı ki hiçbir sözcük bu acının yaşattıklarını anlatmaya yetmiyor. Bütün cümleler acınızın büyüklüğü karşısında küçülüyor, gücünü kaybediyor. Ama ne olur sizler gücünüzü, sabrınızı kaybetmeyin. Ne olur, acınızın büyüklüğü sizleri yaşamdan ve geride kalan sevdiklerinizden koparmasın. Şuna inanın ki onlarla elbet bir gün buluşacaksınız. Yarım bıraktıklarınızı tamamlayacaksınız. Yüreğinizdeki sevgi, inanç eksilmesin. Tam tersine çoğaldıkça çoğalsın... Onların da sizi gördüklerini düşünün ve bir an hayal edin. Sizler ve bizler dik durdukça, onların ruhları daha da şad olacaktır. Her şeyden önce sevdikleriniz için, tüm şehitlerimiz, bu güzel vatanımız ve istikbalimiz için dik durmalıyız. İnancımızı, aklımızı koruyup, yüreğimizi asla karartmamalıyız.
            Şehitlerimizin saygıdeğer yakınları, sizin yüreğinizdeki ışık sönmedikçe vatanımızın yolunu aydınlatan ışık da sönmeyecektir. Sabrınız, inancınız, hayata tutunma gücünüz hiç eksilmesin. Sevdiklerinizin hatırası, geride kalan sevdiklerinizin ve bütün vatan evlatlarının hatırı için yıkılmayın! Sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum! En içten dualarımı tüm şehitlerimize ve sizlere hediye ediyorum. Allah (c.c.) yar ve yardımcınız olsun!    

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar