Sevgili Gönül Dostları

10.05.2016
Sevgili Gönül Dostları,
Edebiyat ve Sanat Akademisi çatısı altında birbirinden güzel ve birbirinden anlamlı eserler paylaşıma sunuluyor. Bu paylaşımlar gün geçtikçe  de çoğalıyor. Edebiyata, sanata gönül vermiş usta şair ve yazarlar da bu çatı altında eserlerini bizlerle paylaşıyor. Bu beni çok ama çok mutlu ediyor. Şimdi o ustalardan bir ricada bulunacağım. Paylaşılan şiir ve öykülere eleştiri yapın lütfen. Eleştiri yapın ki  biz yeni yola çıkmış edebiyatçılar eksiğini görsün ve daha güzel paylaşımlara imza atsın. Unutmayın ki edebiyatı ayakta tutan eleştiridir. 

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Erhan Tığlı

Erhan Tığlı

8 years ago

Eleştiri ve hep karşı taraftan beklenmemelidir. Usta ya da amatör bir eser üzerinde beğenip beğenmediğini yazar, görüşlerini yazarsa karşıdan da ilgi görür.

Sibel Cihan

Sibel Cihan

8 years ago

@sibelcihan163 | Aynen katılıyorum. Sitemizdeki şairler ve yazarlar bu konuda maalesef oldukça ketum davranıyor. Zaten sitenin içeriği , üyelerinin paylaşımlarını gözlemleyen amatör ve amatör dahi olmayan kişiler sitede şiir veya yazı paylaşmaya dahi cesaret edemiyor. Onlar paylaşıma katılmayınca yoruma da katılmıyorlar.

Selma Ciner

Selma Ciner

8 years ago

Bu siteyi edebi ve sanatsal içerikleri ile çok beğendim. Böylesi siteler kirlilik içinde görülmüyor. Kirden pastan arınmış tertemiz bir platforum. Gördüğüm kadarı ile hep gerçek sanatçıların bir araya geldiği nadir yerlerden biri. Emek verenleri tebrik ediyorum.

Erhan Tığlı

Erhan Tığlı

8 years ago

Ben neredeyse 50 yıldır yazar yayınlarım. Uygun gördüğüm zaman ya da beğendiğim, teşvik edilmesi gereken şair ve yazarların eserlerine yorum yaparım. Ama ne yazık ki gençler ustaların eserlerini pek okumuyor ve de yorum yapmıyor.Bunu hep karşıdan bekliyorlar.

Sevim Kınalı

Sevim Kınalı

8 years ago

Murat Bey, dile getirdiklerinize katılıyor ve şunu da eklemek istiyorum: Eleştirilerimizde yapıcı ve objektif olmaya özen gostermeliyiz. Genç kalemlerin hem heyecanlarını söndürmemeli hem de yanlışlarını görmezden gelmemeliyiz. Genç kalemlere ve yazmaya gönül vermiş tüm kalemlere selamlar. Herkese başarılar.