Sizsiniz o Fotoğraftaki

19.01.2014

 Bu Eser 20.01.2014 Tarihinde Günün Yazısı Seçilmiştir

 Geçen gün yeni çekilmiş bir fotoğrafınızı gördüm biri paylaşmış çok değiştinizi düşündüm 2 ay önceki fotoğraflarınıza baktığımda . Sanki biraz daha sahte gülümsüyordunuz yeni fotoğrafta ve yüzünüzün üzerinde yeni ama içleri derin boşluklu sayısız çizgiler belirmiş. Gözlerimde tomurcuklandı fotoğraflar ,sonra adı hüzün oldu ve yavaşça uzaklaştı göz pınarlarımdan . Neden bu kadar yoğun ve derin olduğu hakkında henüz bir bilgi sahibeliğim yoktu. Yüzünüzde oluşan yaşanmışlık yollarından bende geçtiğimi düşündüm ardın.  Nasıl bu kadar hızlı değişebilir ve yorgun bakabilirdiniz ki hayata? O an o kadar çok sarılmak istedim ki kalbinize çünkü derinliklerinde bana ait parçalar usulca benliğime sesleniyordu varlıklarını. Kalbinizdeki sevgi merdivenlerinden  araladığım kapılar sayesinde ilerledikçe adeta devasa büyüklükteki  bir mıknatısın kalbinizin en derinliklerinde olduğunu görebiliyordum. O an fiziğin tüm kurallarını yok etmişti beynim. Çünkü bizler birbirimize zıt olmamamıza rağmen tüm duygularınıza her an biraz daha yaklaşabiliyordum .

  Fotoğrafa  bir yakınınızın düğününde çekildiğini biliyordum. Giydiğiniz kıyafetler ve bakımınız onu gösteriyordu aslında . Mutluydunuz sanki. Ama arkasına şeffaf  hüzünler  gizlenen mutluluktu sizdeki. Duyduğum şarkılara benziyordunuz aslında. Ritminiz mutluluk saçıyor ama cümlelerinizi okuduğumda hüznün ta kendisiydiniz.
  Sizi böyle görmek burkuyor yüreğimi. Ve istiyorum ki  her daim o güzel yüzünüzden eksik olmasın o sevgi gülücükleriniz. Ben sizi hep böyle görmek istiyorum.

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar