Yeni Siteniz

14.04.2016
yeni siteniz hayırlı olsun.. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. öykülerimi buraya taşımayı düşünüyorum.
çalışmalarınızda başarılar dilerim..

Yorum Yapmak için Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Yorumlar

Sibel Cihan

Sibel Cihan

8 years ago

Yeni sitenin üyelerin paylaşımlarını öne çıkardığı ve üyeleri destekleyecek bir pozisyona girdiği görülüyor. Bu açıdan hepimizin paylaşımları ile bu iyi niyete destek vermesi gerekir düşüncesindeyim. Yıllardır izlediğim bu yararlı sitenin üyelerin de yararına yönelmesi ayrı bir güzellik katacaktır. Yazar ve edipler için bulunmaz bilgi kaynaklarına sahip olan bu sitenin bu açıdan da faal olması çok önemlidiri.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

Teşekkürler Oktay Bey paylaşımlarınızdan memnuniyet duyarız . Bundan böyle ki dönem de sizleri ve ürünlerinize değer katmak temel amaçlarımızdan olacağız. Paylaşımlarınız ve diğer arkadaşlara yapacağınız tenkit ve yorumlarınızla aslında kendilerinize destek vermiş olacaksınız. Bundan böyle sizlerle tek tek ilgileneceğiz. Sevgilerimle.

Derkan Semitay

Derkan Semitay

8 years ago

başarılar.İnşallah güzel bir paylaşım alanı olur burası.

Sibel Cihan

Sibel Cihan

8 years ago

@sibelcihan163 | Öngörülerinize benden katılıyorum. Bu sitenin bir gün idrak edileceğine benim de hiç kuşkum yok. Öykülerinizin bir ya da bir kaçına Şahamettin Hoca bir tenkit yapmazsa ben yapmaya çalışırım. Paylaşımlarınızı bekliyoruz Oktay bey.

Şahamettin Kuzucular

Şahamettin Kuzucular

8 years ago

@sahamettinkuzucular293 | Sibel Hanım'ın da gayet güzel tenkitler yapabileceğine eminim ama benim de sözüm olsun oktay bey. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitesi olamayacağız ama benzerlerimize göre uzun soluklu ve baş köşede kalmayı başaracağımıza kesinlikle inanıyorum. Tarzımıza göre başka bir rakibimiz olmayacak gibi gözüküyor.

Murat Ölmez

Murat Ölmez

8 years ago

04 Nisan 2016 Cuma günü yaptığım yorumda adım çıkmamış :)

Selma Ciner

Selma Ciner

8 years ago

Ben de bu siteyi çok beğendim . Edebiyata, okumaya, ve sanata karşı duyduğum ilgiyi yorumlar ve beğenilerimle ifade etmeye çalışacağım. Bence bu istenin içeriği ve amacı bunları hak ediyor.